uwagi : pytania / uwagi : komentarze
Na naszym forum mamy
4966 pytania
z udzielonymi odpowiedziami.
Ostatnio komentowane pytania
- Mam dziwne i dręczące głosy, co robić?
- Czy odmawianie nowenny pompejańskiej ma sens?
- Obce cywilizacje w biblii
- List o.Wiśniewskiego ws Kościoła
- wstrzemięźliwość poza granicą kraju i ...
- Wróżby andrzejkowe
- Czy składać przysięgę?
Najczęściej komentowane pytania
- Dlaczego niektórzy księża podczas posługi w Kościele są nieprzyjemni, a czasem wręcz obcesowi?
- Nierozerwalność małżeństwa?
- Masturbacja
2010-01-11 19:27:05
@@@@Nisorzeczywiście Pius był urologiem... gratuluję już nie średniowiecznej, ale szamańskiej wiedzy. Skoro w sprawach takich powołujesz się na autorytet papieski, a nie medyczny, to chyba jesteś.... @ do potęgi.
Wiedza teologiczna...? Nie wiesz, z kim piszesz, ale u Ciebie chyba ogranicza się do RM, Apologetko@ Ojca ;-)
Przy takiej jak ty to nawet ostatki wiary można stracić.
- Esi -
2010-03-08 16:02:10
Tak się składa, że pochodzę ze środowiska medycznego i nie zauważyłam, aby ksiądz Blaza wymądrzał się na tematy medyczne. Poprostu opisał logiczny tok myślenia, a na dodatek jest on poprawny w sensie naukowym.- anna -
2013-03-23 07:43:27
witam. kiedyś słyszałem , że w chorobach nerek zalecają lekarze picie dużo płynów. żeby " przemywać" nerki z toksyn bakteryjnych . pewnie urolog to samo miał na myśli zalecając masturbację. to przecież oczyszczanie prostaty w pewnym sensie. i pewnie ma znaczenie też to , że kiedy organizm , jego część chora pracuje , łatwiej daje radę z chorobą. nie jestem lekarzem , ale wydaje mi sie , że to ma sens. a lekarz ma doświadczenie.- waldemar1113 -
2014-03-12 12:03:21
a ja sam nie wiem bo jak coś boli to sam to robie a czy to jest moralne sam już nie wiem- krzyś -
2014-09-12 22:07:15
Chciałam przekazać, że tę stronę internetową znalazłam niedawno i od razu rzuca się w oczy niesłychana życzliwość i wielkie serce Autora odpowiedzi. Jak ktoś wnosi dziwne 'ale' to faktycznie nie ma przymusu czytania.- czytelniczka -
2014-11-14 17:53:39
Tu się z Ojcem w pełni zgodzę.... Czasami nie mamy wpływu na to, co piszą inni... Smutne, że zaraz starają się człowieka zbesztać...- Dorota -
2015-01-04 15:30:48
W tekście zauważyłem błąd, mianowicie jest napisane urologie, a nie urologiem. Jeśli to nie błąd to przepraszam.- Kamil -