uwagi : pytania / uwagi : komentarze
Na naszym forum mamy
4966 pytania
z udzielonymi odpowiedziami.
Ostatnio komentowane pytania
- Mam dziwne i dręczące głosy, co robić?
- Czy odmawianie nowenny pompejańskiej ma sens?
- Obce cywilizacje w biblii
- List o.Wiśniewskiego ws Kościoła
- wstrzemięźliwość poza granicą kraju i ...
- Wróżby andrzejkowe
- Czy składać przysięgę?
Najczęściej komentowane pytania
- Dlaczego niektórzy księża podczas posługi w Kościele są nieprzyjemni, a czasem wręcz obcesowi?
- Nierozerwalność małżeństwa?
- Masturbacja
Najdłuższe wątki
Autorzy
co moze oznaczac ten sen?
2013-12-09 07:35:30
witam . od dluszego czasu mozna powiedziec ze sie nawroocilam modle sie co noc a nawet w dzien .Teraz mam ciezki okres w zyciu zwrocilam sie rowniez do Św. Rity o pomoc rozpaczliwie sie modlilam do niej i do Boga .Dzis przysnilo mi sie ze bylam w kosciele pilam wode swiecona i ksiadz polewal mnie nia i moje jakies rzeczy kubek lancuszek itp ale te wszystkie rzeczy ktore mialam ze soba to nie byly moje tylko mojej rodziny i przyjaciol stwierdzilam ze skoro oni nie moga byc ze mna w kosciele to ksiadz poswieci ich rzeczy. co moze oznaczac ten sen ? kiedys tez przysnił mi sie Jan Paweł 2.
Witam, moze to, że zależy Pani na Pani rodzinie i przyjaciołach? Dobrego dnia,
zobacz komentarze [3]
2013-12-09 23:38:32
Może oznaczać, że myślałaś o tym wszystkim i Ci się przyśniło. Gdybym myślał, że każdy sen coś oznacza to zbyt często bałbym się w ogóle obudzić.- [email protected] -
2013-12-11 00:32:43
Ja myślę, że módl się do Jana Pawła II i do św. Rity - mi też kiedyś przyśnił się Jan Paweł II i innym razem Św. Charbel z Annaya i ja myślę, żeby się do nich modlić :-)- Iga -
2013-12-11 00:38:26
Ja myślę, że módl się do bł. Jana Pawła II i do św. Rity. Mi też kiedyś przyśnił się bł. Jan Paweł II i innym razem św. Charbel z Annya i ja tak sobie pomyślałam że to taka odpowiedź na moją modlitwę do nich, słowa: Módl się dalej, czuwam nad tobą, słyszałem modlitwę - takie moje odczucie. Módl się do nich :-)- Iga -