uwagi : pytania / uwagi : komentarze
Na naszym forum mamy
4966 pytania
z udzielonymi odpowiedziami.
Ostatnio komentowane pytania
- Mam dziwne i dręczące głosy, co robić?
- Czy odmawianie nowenny pompejańskiej ma sens?
- Obce cywilizacje w biblii
- List o.Wiśniewskiego ws Kościoła
- wstrzemięźliwość poza granicą kraju i ...
- Wróżby andrzejkowe
- Czy składać przysięgę?
Najczęściej komentowane pytania
- Dlaczego niektórzy księża podczas posługi w Kościele są nieprzyjemni, a czasem wręcz obcesowi?
- Nierozerwalność małżeństwa?
- Masturbacja
Najdłuższe wątki
Autorzy
Sprzeciw wobec kanonizacji
2014-10-23 14:36:40
Witam, przeczytałem taki oto tekst, dosyć długi ale przyznam że zmusił mnie do myślenia. Chciałbym jeśli macie czas znać Wasze zdanie.
http://radio.radiopomost.com/publicystyka/2852-otwarty-sprzeciw-katolikow-i-polakow-wobec-kanonizacji-papieza-jana-pawla-ii
http://radio.radiopomost.com/publicystyka/2852-otwarty-sprzeciw-katolikow-i-polakow-wobec-kanonizacji-papieza-jana-pawla-ii
Witam, cóż, ludzie listy piszą ... może Państwo mają ochotę skomentować, bo mi ręce opadają ...
zobacz komentarze [8]
2014-10-23 19:25:03
szkoda czasu nawet czytac bo kazdy jeszcze pamieta Jana Pawla II i wiekszosc doskonale wie,ze komunisci az piane toczyli na jego widok choc ci madrzejsi sie nawet I sekretarzem KCPZPR na czele cieszyli i byli dumni z niego...- BJ -
2014-10-23 21:19:46
Ja to odnoszę wrażenie, że JP II to i bez cudu by został kanonizowany bo Polacy by nie odpuścili. Poza tym ostatnio mam wątpliwości co do kultu świętych.- [email protected] -
2014-10-24 12:22:17
To artykul sedewakantystow-tradsow, ktorzy nie uznaja papiezy po Piusie II. Nie sa wiec katolikami, tylko schizmatykami. Tylko bycie w jednosci z paiezem i Stolica Apostolska warunkuje nasza przynaleznosc to Kosciola katolickiego.- Kryst -
2014-10-25 00:52:45
No, opadają. Chrystusa też uważano za bluźniercę, więc przynajmniej jest JPII w dobrym towarzystwie.- Ter -
2014-10-25 14:39:28
Oj opadają. Zgadzam się z Ter.- Ania -