uwagi : pytania / uwagi : komentarze
Na naszym forum mamy
4966 pytania
z udzielonymi odpowiedziami.
Ostatnio komentowane pytania
- Mam dziwne i dręczące głosy, co robić?
- Czy odmawianie nowenny pompejańskiej ma sens?
- Obce cywilizacje w biblii
- List o.Wiśniewskiego ws Kościoła
- wstrzemięźliwość poza granicą kraju i ...
- Wróżby andrzejkowe
- Czy składać przysięgę?
Najczęściej komentowane pytania
- Dlaczego niektórzy księża podczas posługi w Kościele są nieprzyjemni, a czasem wręcz obcesowi?
- Nierozerwalność małżeństwa?
- Masturbacja
Najdłuższe wątki
Autorzy
feromony
2014-05-28 07:43:52
Szczęść Boże!
Chciałem się zapytać, czy stosowanie feromonów, aby bardziej podobać się dziewczynom jest grzechem?
Z góry Bóg zapłać za odpowiedź.
Chciałem się zapytać, czy stosowanie feromonów, aby bardziej podobać się dziewczynom jest grzechem?
Z góry Bóg zapłać za odpowiedź.
Witam, a czy jesteś pewien, że te ludzkie feromony to nie jest bujda? Warto natomiast się pytać, czy rzecz prowadzi do nawiązywania odpowiedzialnych relacji. Jeśli gdzieś zadawać pytanie o dobro i grzech, to właśnie na tym poziomie. Powodzenia,
zobacz komentarze [10]
2014-05-28 09:58:27
Ludzie nie wydzielają feromonów. Gdyby tak było, instynktownie obwąchiwalibyśmy się jak psy, a tego nie robimy. Przykro mi to mówić, ale jeżeli jesteś nieatrakcyjny, to choćbyś nie wiadomo jak się ubierał i perfumował, dziewczyny nie zwrócą na ciebie uwagi. Natomiast przystojniak i w łachmanach znajdzie sobie partnerkę.- Marian -
2014-05-28 14:58:31
Marianie, nie zgodzę sie z Tobą. Znam kilku facetów, którym do bycia przystojnym daleko, a mają niesamowite "wzięcie" u kobiet. Atrakcyjność to nie tylko wygląd, to sposób bycia, kultura, higiena... Ani dwadzieścia lat temu, ani teraz nie miałabym ochoty zamienić choćby słowa z brudnym, chamskim gościem, choćby był przystojny jak George Clooney. Pozdrawiam :)- już nie dziewczyna... -
2014-05-28 17:00:03
Oczywiście ze ludzie wydzielają feromony - nie obwachujemy sie instynktownie gdzyz oprocz instynktu mamy tez troszke bardziej rozwiniety mózg niz zwierzeta dlatego nie wachcamy samic miedzy nogami ( przynajmniej nie na ulicy i nie obce samice ;-) )natomiast co do pytanie - stosowanie feromonów skondensowanych jest po prostu niepotrzebne - szukaj kobiet ktore pokochaja ciebie za to jaki jestes a nie jaka woń wydzielasz ( oczywiscie za przykra won nikt cie nie pokocha) , ubieraj sie przyzwoicie, dbaj o siebie uzyj jakiej dobrej wody, badz elokwentny , rozsadny blyskotliwy a nie bedziesz musial uzywac feromonow ( apropos) skondensowane feromony nie pachną zachęcająco , gdyz jest to zapach ludzkiego ciala ;-) wiec mozesz uzyskac efekt dokladnie odwrotny , poza tym czy na prawde jestes az tak beznadziejny ze musisz stosowac tricki zeby złowic partnerke ??? eee tam ;-)
- Arek -
2014-05-28 17:04:06
Chyba źle zostałem zrozumiany, chodziło mi o takie feromony gotowe do kupienia, jak ze strony www.feromony.pl. Wyczytałem tam, że ludzie wytwarzają feromony (są to substancje bezwonne, które wpływają na podświadomość), lecz w bardzo małych ilosciach i tam jest możliwość zakupu takich syntetycznych, które pomagają w relacjach z ludźmi (są różne, do różnych celów). Odnośnie komentarza, to wcale nie uważam się za brzydkiego faceta, tylko mam problem z podjęciem tego pierwszego kroku. Przeczytalem, że stosując te feromony, jest się, min.: pewniejszym siebie, jest się postrzeganym jako osoba bardziej atrakcyjna, mająca "to coś", co przyciąga płeć przeciwną, relację łatwiej się nawiązuje ( co w moim przypadku by mi bardzo pomogło). Z opini, które czytałem (a było ich sporo), to podobno te feromony pomagają innym.- Kamil -
2014-05-28 17:07:56
@Marian - niestety, upraszczasz i to bardzo!- Ola -