uwagi : pytania / uwagi : komentarze
Na naszym forum mamy
4966 pytania
z udzielonymi odpowiedziami.
Ostatnio komentowane pytania
- Mam dziwne i dręczące głosy, co robić?
- Czy odmawianie nowenny pompejańskiej ma sens?
- Obce cywilizacje w biblii
- List o.Wiśniewskiego ws Kościoła
- wstrzemięźliwość poza granicą kraju i ...
- Wróżby andrzejkowe
- Czy składać przysięgę?
Najczęściej komentowane pytania
- Dlaczego niektórzy księża podczas posługi w Kościele są nieprzyjemni, a czasem wręcz obcesowi?
- Nierozerwalność małżeństwa?
- Masturbacja
Najdłuższe wątki
Autorzy
o grzechu i alkoholu
2014-02-01 07:40:55
Jestem kobietą, mam Lat 26 jestem rodzinie pijący alkohol i czasami się dzieją nie przyjemne rzeczy, tak powiedzieć bitwy przez mojego taty mój tata pie mamę lub mnie. czasami mam już dosyć i wychodzę z domu i idę z koleżankami się u pić żeby te probremy u pić żeby o tym wszystkim za pomieć jak ja już zaczynam pić alkohol i się u pijam do mam już grzech.
Witam, bardzo mi przykro z powodu tego, co Pani przeżywa. Nie wiem, czy sięgnięcie po alkohol w tej sytuacji jest grzechem, ale z pewnością jest nim tkwienie w niej. Bardzo, bardzo proszę o wejścię na stronę Anonimowych Alkoholików i by klikając na swoje wojwództwo napisać tam z prośbą o pomoc:
zobacz komentarze [1]
Powodzenia, pamiętam w modlitwie,
2014-02-01 21:08:13
jesli mozesz postaraj sie dziewczyno usamodzielnic i odejsc z domu.Kiedys moze zabrac matke ze soba..nad alkoholikiem nie mozna sie litowac bo on to bewzglednie wykorzysta.Moja znajoma po wielu pobiciach rozwiazala ten problem doktliwie tlukac pijanego meza.Od tego momentu nie mial juz smialosci podniesc na nia reki.Tylko nie kazdy tak potrafi...- BJ -